Huset Magenta

Største danske leverandør med et rent open source-fokus

Vi har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner.

  • Kontorer i København, Aarhus og Nuuk
  • 50 medarbejdere
  • Medarbejderejet – ingen eksterne investorer
  • Leverer open source – og kun open source
  • Software-leverandør på SKI-aftalen 02.18 til Staten og de danske kommuner
Anne Dorte Bach og Frank Thomsen
Ydelser

Implementering, rådgivning og support

Leverancer fra Magenta vil altid være licenseret under en OSI-godkendt open source licens.

Hos Magenta har vi omfattende erfaring med at arbejde i open source communities.

Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

Carsten Agger, der er softwareudvikler hos Magenta, fortæller om open source it, moderne Linux-systemer og open source-licenser.

På vores udviklerdage, som vi holder 2-3 gange om året, er databeskyttelse og beredskabsplaner faste punkter. Det er også en fast del af de tjeklister, vi benytter ved projektopstart.”

Anne Dorte Bach, DPO

Kontakt

Skriv en mail på info@magenta.dk, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller noget helt tredje. Du kan også kontakte en af vores medarbejdere direkte via medarbejderoversigten.

  • +45 3336 9696
  • info@magenta.dk
Morten Kjærsgaard

Vi tror på, at produktkvalitet er en nøgleparameter for at kunne eksistere i det kommunale marked, der er stærkt konkurrencepræget, og vi ved, at vores omdømme er en afgørende kapital. Og så tager vi kun penge for vores services – ikke for brugerlicenser eller tvungne opdateringer. Det skaber tillid, giver en bedre kundeoplevelse, og vi har erfaret, at det også giver loyale kunder. “

Morten Kjærsgaard

Direktør, Magenta