Our organization Magenta

Largest Danish IT provider with pure open source focus

We have been working with open-source technologies since 1999.

We develop solutions in the area of web, basic data, collaboration tools, ESDH, design and integration between specialized systems. Our customers include public institutions such as municipalities and regions, but also a large number of private customers.

  • Offices in Copenhagen, Aarhus and Nuuk with 45 employees
  • Delivers open source – and only open source
  • Supplier of SKI agreement 02.18 and 02.17 for the Danish Government and Danish municipalities.
Skandinaviens største Open Source IT-leverandør Magenta 1999

Magenta is an Elite Supplier to The Public Sector in Denmark

We are once again certified as an elite supplier for the public sector in 2020. The elite suppliers are selected by Udbudsvagten based on the total amount each company has invoiced to the country’s public sector during the financial year.

We are proud of our fantastic collaboration with the public sector, and to be certified as an elite supplier.

Magenta er for igen certificeret som eliteleverandør til det offentlige.
Ydelser

Implementering, rådgivning og support

Leverancer fra Magenta vil altid være licenseret under en OSI-godkendt open source licens.

Hos Magenta har vi omfattende erfaring med at arbejde i open source communities.

Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

På vores udviklerdage, som vi holder 2-3 gange om året, er databeskyttelse og beredskabsplaner faste punkter. Det er også en fast del af de tjeklister, vi benytter ved projektopstart.”

Anne Dorte Bach, DPO

Kontakt

Skriv en mail på info@magenta.dk, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller noget helt tredje. Du kan også kontakte en af vores medarbejdere direkte via medarbejderoversigten.

Morten Kjærsgaard | Magentas direktør

Vi tror på, at produktkvalitet er en nøgleparameter for at kunne eksistere i det kommunale marked, der er stærkt konkurrencepræget, og vi ved, at vores omdømme er en afgørende kapital. Og så tager vi kun penge for vores services – ikke for brugerlicenser eller tvungne opdateringer. Det skaber tillid, giver en bedre kundeoplevelse, og vi har erfaret, at det også giver loyale kunder. “

Morten Kjærsgaard

Direktør, Magenta

Magenta har oprettet et arkiv med tutorials og indlæg om nyttige open source værktøjer, som vores udviklere bruger i hverdagen eller har testet til mere specifikke kundeløsninger.

Den første tutorial handler om performance testing med open source værktøjet JMeter, Materialet er udarbejdet af Andreas Kring, der introducerede JMeter ved en af Magentas udviklerdage. Materialet er delt op i 3 øvelser, der når omkring mange af de fundamentale konfigurationsmuligheder for JMeter.