Ny hjemmeside af høj kvalitet til Folketingets Ombudsmand

Gammel viden på nye flasker – valget til ny hjemmeside blev OBVIUS™, der er et CMS af høj kvalitet. Da Folketingets Ombudsmand skulle have ny hjemmeside, var en af opgaverne at foretage en migrering af information og indhold til CMS’et OBVIUS™.

Samtidig blev der skabt en bedre informationssøgningsløsning til vidensbasen, og et stort antal dokumenter i Word-format – sager og udtalelser fra Ombudsmanden – blev overført automatisk til den nye hjemmeside.

Avancerede funktioner letter informationssøgningen

Det nye websitet understøtter fire forskellige målgruppers behov for information:

  • Professionelle, hovedsagelig jurister og andre sagsbehandlere
  • Journalister
  • Borgere, der ønsker at afgive en klage
  • Elever og studerende

Med OBVIUS™ kan information samles og systematiseres i ét workflow. Gennem bedre redigeringsbetingelser og klassifikations- og metadateringssystemet i OBVIUS™ har webmaster og redaktører et stærkt redskab til at lave krydsrelatering af information og den indsamlede viden. Det letter informationssøgningen for brugerne, der får et avanceret og overskueligt værktøj til at søge i websitets vidensbase.

Nyt filter renser for kodefejl i Word-dokumenter – 4.000 fejl rettet

En udfordring var de mange Word-dokumenter, der skulle overføres til det nye website. Ved blot at kopierede filerne ind på websiden med vores standardværktøj medførte det flere end 4.000 kodefejl. Kodefejl giver for eksempel problemer i forhold til blinde, der med kompenserende software kan få læst teksten op.

Efter et intensivt udviklingsprojekt – midt i den planlagte produktions- og implementeringsfase – lykkedes det at få udviklet et filter, der renser fejl i koder, og samtidig bevarer opsætning og tekstformateringer. De dokumenter, der affødte 4.000 fejl, kørte herefter fejlfrit ind på websiden efter en tur igennem filtret.

Online klageformular

Folketingets Ombudsmand har en online klageformular på hjemmesiden. Klager indeholder altid følsomme oplysninger, og derfor krypteres data hele vejen fra borger til Ombudsmanden via en sikret side og digital signatur. Klageformularen sikrer, at Ombudsmanden får alle oplysninger fra starten, hvilket hjælper både Ombudsmandens kontor og de mere end 4.000 danskere, der hvert år klager til Ombudsmanden.

Gevinsterne

  • OBVIUS™ samler og systematiserer information i ét workflow.
  • Klassifikations- og metadateringssystemet i OBVIUS™ giver et stærkt redskab til at skabe krydsrelatering af informationerne, og giver et avanceret og overskueligt værktøj til at søge i websitets vidensbase.
  • Avanceret filter til rensning af kodefejl i word-dokumenter. Sikrer bl.a. at kompenserende software til at få læst tekst op for blinde kan anvendes og letter arbejdet med at lægge dokumenter på hjemmesiden.
  • GPDR sikrer online formular-løsninger
  • Magentas Cookie Compliance Component (CCC) er integreret i løsningen

Sådan arbejder vi i huset Magenta

I Magenta har vi udviklet en leverancemodel, der sikrer, at jeres projekt kommer igennem de nødvendige skridt, for det bedst mulige slutresultat. Modellen er baseret på best practices, tyve års erfaring med IT-udvikling og har fokus på kvalitet.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Ny hjemmeside af høj kvalitet til Folketingets Ombudsmand
Kontaktperson

Anne Dorte Bach - Django-projektleder, DPO, OS2bos, Bookit, UBS

Anne Dorte Bach
Projektleder
annedorte@magenta.dk