Lynhurtig leverance af pensionsløsning i Grønland

Vi fik halvanden måned til at designe og udvikle en løsning, der understøtter administration af loven om beskatning af kapitalafkast af pensioner. Og det lykkedes.

“Vi har leveret fase 1 af løsningen, der er sat i drift her i slutningen af marts – til aftalt tid og kvalitet,” fortæller chef for Magenta Grønland, Bent Handberg.

Borgerne har modtaget selvangivelser i deres digitale postkasse, og de har nu mulighed for at kunne indberette oplysninger på borgerportalen sullissivik.gl.

“Vi er allerede startet på fase 2, som går ud på at bygge det bagvedliggende sagsbehandlingssystem, sådan at borgerne også kan være trygge ved at få en korrekt årsopgørelse til tiden,” fortæller Bent Handberg.

Læs historien i den grønlandske avis Sermitsiaq:
https://sermitsiaq.ag/skattestyrelsen-udsender-saerlig-selvangivelse

Magenta leverer løsning til digital post i Grønland

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »