Lynhurtig leverance af pensionsløsning i Grønland

Vi fik halvanden måned til at designe og udvikle en løsning, der understøtter administration af loven om beskatning af kapitalafkast af pensioner. Og det lykkedes.

“Vi har leveret fase 1 af løsningen, der er sat i drift her i slutningen af marts – til aftalt tid og kvalitet,” fortæller chef for Magenta Grønland, Bent Handberg.

Borgerne har modtaget selvangivelser i deres digitale postkasse, og de har nu mulighed for at kunne indberette oplysninger på borgerportalen sullissivik.gl.

“Vi er allerede startet på fase 2, som går ud på at bygge det bagvedliggende sagsbehandlingssystem, sådan at borgerne også kan være trygge ved at få en korrekt årsopgørelse til tiden,” fortæller Bent Handberg.

Læs historien i den grønlandske avis Sermitsiaq:
https://sermitsiaq.ag/skattestyrelsen-udsender-saerlig-selvangivelse

Magenta leverer løsning til digital post i Grønland
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »