OS2mo er produktionsklar og implementeret i 7 kommuner

OS2mo er skabt til at holde styr på din organisation og dine medarbejdere, og de første 7 kommuner har fået løsningen – og flere er på vej.

Sammen med OS2Rollekatalog udgør OS2mo et Identity Management System, som udover at holde styr på din organisation også automatiserer håndteringen af, hvem der har adgang til hvilke it-systemer og hvornår.

Rammearkitektur og fremtidssikring

OS2mo er en moderne open source løsning, som bygger på den fællesoffentlige rammearkitektur og ejes af myndighederne selv. OS2mo er et OS2-produkt, der nyder godt af fælles finansiering og governance.

Løsningen bakkes op af en stor del af OS-samarbejdets knap 70 kommuner og nyder godt af at have en styregruppe og en it-arkitekturgruppe i ryggen. Er der behov for rådgivning, er kvalificeret hjælp aldrig mere end et ring væk.

Tag direkte kontakt til projektchef Alex Thirifays (alex@magenta.dk og 81 77 27 80) for at få installeret løsningen. Og henvend dig til OS2 for at høre mere om open source-fællesskabet.

Klik på billedet for større udgave – åbner i ny fane
OS2mo grafik hvid

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »