ODA – Region Midt topsikrer database med mentalerklæringer

ODA sikre håndtering af følsomme personoplysninger

Version2 har bragt en artikel, med fokus på privacy-by-design, sikkerhed og sundheds-it. Baggrunden for artiklen er Dansk IT’s konference om offentlig it i marts måned. Her fortalte Projekt- og metodeanvarlig ved Sundheds-it Morten Juul, om retspsykiatriens arbejde med at skabe en sikker database til udfærdigelse af mentalerklæringer.

Case-præsentationen ODA – Observand Database – et system til håndtering af følsomme personoplysninger var den ene af de leverandørspor Magenta havde med på OffDig.

Læs Version2’s artikel: Drab, drabsforsøg og voldtægt: Region topsikrer database med mentalerklæringer

Læs også mere om Huset Magenta hér.

Foto stammer fra Version2’s artikel.

Morten Juul fra Region Midt fortæller om ODA
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »