Developers Workshops skaber videndeling på tværs af landet

Til vores Developers Workshops viste Magenta open source redskaber frem indenfor vores organisation. Redskaberne er blandt andet testdrevet udvikling, en DevOps-orienteret organisering, koordinering af IT-arkitektur på tværs af virksomheden samt automatiserede tests.

Det må ikke bare blive ord og bullshit-bingo, så for at sikre, at redskaberne bliver reelt indarbejdet i Magentas procedure og daglige virke, så holder vi to-tre årlige Developers Workshops, der skal skabe en ramme for videndelingen mellem de 25 medarbejdere fordelt på kontorerne i Århus og København.

Vi kan allerede, efter den første workshop i starten af marts, se at det virker. Erfaringsudveksling bidrager til at strømline vores processer, især i de større projekter, og det giver i sidste ende bedre løsninger til vores kunder.

Developers Workshops skaber videndeling på tværs af landet
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »